Saturday, March 5, 2011

SeRabUUTT~~

fuhh..lepas sekian lama x mngupdate blog dngn post2 baru(x la lama sngt sbnarnya,x smpai sbulan pun),baru harini sempat nk update...niat dihati nk letak crita pasal event wktu petang,tp awal2 pagi kul 6 lain plak critanya..k,maih sini mus nk crita..
Tepat pukul 6pagi(awal tu)...alarm pun bunyi mcm biasa..so,biasa la,tekan off..(kacau la alarm nih),pstu bunyi lagi.tp bukan bunyi alarm...bunyi lain..
"mustafa!!..ayah suruh p KL dngan ayah pagi ni"
WHAT!!...
dngar mak n ayah ckp psal KL ni dari mlm sblom tu lagi..dah taw dah yg mus mesti kena ikut..tp agak2 la,ckp mus da janji..bila masa lah mus janji nk ikut,taw kena ikut pun time awal pagi ni..
kalau crita awal nk ikut boleh ja,mmng nk p pun KL,saja boring2..tp tu kalau x da planning apa2..mslah dia skrng ni,dah ada plan,sminggu awal plak tu dah plan dngn kawan2..
mmng la mak & ayah penting lagi dari kawan2...tp sminggu awal tu..bukan senang plak nk p event mcm tu..if KL senang ja,tempah tiket time nk pegi tu pun boleh lagi..
itu la yg tengah serabut ni..kalau bleh nk p dua2..but nk wat mcm mana,trpaksa pilih la kan..if p KL,bosan,x da buat apa2,penat ja..if p event tu,dpt jmpa ramai mmber2 dari jauh,cedok skit ilmu2 yg diorang ada,guna pakai ilmu tu..
kalau korang ditempat mus..yg mana korang nk pilih??

No comments:

Post a Comment