Tuesday, March 8, 2011

Motor Comp anjuran SHELL ADVANCE



dapat jgak p motor comp dekat Bukit Jambul...sebenarnya ni crita sabtu lepas,5 haribulan 3..shari selepas dok pikir nk p ikut ayah or pegi motor comp..last2 p motor comp jgak kt Bukit Jambul(mmng niat dari awl nk p sana,bukan ikut ayah :p)..
competition ni anjuran Shell Advance smpena road tour diorang,ni kira 1st pit stop la..lebih kurang la..lepas ni pegi Johor than last kt KL..tp mus dpt ikut smpai Penang ni je larh...kuar rumah kul 10.30..ingat nk g mkn kenduri dulu(azrul ketua kelas form 5 dulu),dia buat kenduri kesyukuran kot..baru ja tutup gate rumah..fon bunyi..ada mesej masuk,from Razie(budak GTR Riderz Club),dia msuk comp tu..dia ckp suruh p sana trus(tapak comp kt Bukit Jambul),ada event ape la,diorang da smpai dari jam 10 pagi..haha(ckp nk bertolak kul 11 dari R&R)..trpksa la tngguh nk p knduri tu p wktu petang(mmber2,tngah mlm pun x pa)...kul 11 tepat,smpai kt Bukit Jambul(laju la plak motor nih)......
Sampai2 ingatkan ada ramai geng,tngak ada Bob dngn Razie ja..haha..than petang skit Syamil smpai..kira "meriah" la jgak dngn kehadiran yg x seberapa nih..comp ni kira puas hati la,1st datang comp mcm nih,sblom ni x pernah trpikir pun nk p..than ada jgak "Battle Of The Band" brlngsung kt dalam kompleks...p usha2 tngak,wahhh..band Bittersweet pun datang wat show...gila best arhh dengar betul2 depan stage..tp mus x dok lama,sbb ada "date" ngan Ahyaw..haha..pakar scoot...pukul 4 trus blah..selesai semua,mus balik ja rumah...malam tu tnya la Razie sapa menang..motor street fighter oren tu dpt nmber 5(lawa moto dia),menang kt LC X1R (ada bnyak piala kliling moto,mesti menang ..haha)...tu je larh,shari dari pagi smpai malam..






yg nih dpt nmber 5 kot




yg ni la yg dpt nmber 1..LC X1R

No comments:

Post a Comment