Sunday, January 15, 2012

I'LL KEEP IT

Assalamualaikum..ek,tengahari da kot..so,slamat tengahari..(da nk msuk zohor dah,ke da masuk?@.@)

sebenarnya x tawu nk update ape da kt blog ni..asyik2 crita benda sama je..ulang2 tajuk yg berkenaan tu je kan...da nk buat mcm mana,mmng x bleh nk ketepikan dia..dia mcm da melekat terus dekat diri mus skng ni...

arini sebab x tawu nk update apa dah,so mus nk share smthing lah yg dari dulu mus simpan,x tukar2 atas sebab perjanjian dengan smeone,,,sapa lagi kan..=,=...dak keras kepala tu larh..

dia belikan mus wallet baru..but smpai skrang belum ada kesempatan nk jmpa dia n dptkan hadiah yg dia nk bagi tu..belum ada rezeki kan..so,mus da janji kt diri ni x kan tukar wallet selagi x jmpa dia n juz akan guna wallet yg dia da belikan tu..smpai sekarang masih guna wallet yg sama yg da x tawu mcm mana da rupa dia...if org tengok mesti da suruh campak lam tong sampah...









ni la rupa wallet yg ntah da brapa tahun da pakai..sgala hujan,selut,panas terik,ribut apa semua da kena...da brapa bnyak tape da lekat ..
tp...da x nk tukar baru,nk wat camna lagi kan...

tu je larh..masih menanti wallet baru dari si dia...

CEPAT SEMBUH YE
"Tuhan tahu ada orang tunggu awk dekat sini"