Friday, December 30, 2011

Happy Birthday Awak..!!

Selamat Hari Lahir...
"Siti Nur Umairah...wahh..da masuk 19 tahun la kan..perhh..tua dari papa..kena panggil kakak la kan..kan kakak kan..
hehe..
papa wish awal sbb mlm ni mcm istimewa skit..
papa masak khas untuk baby....
lasagna yg papa janjikan plus omelate style hotel...ada cheese lagi..fuhh
tp papa mkn sorang2 je larh....baby mcm x brapa sihat,n x on9..
papa lupa amik gmbr..papa just record je video..than bateri da abis..mls nk cas untuk amik gmbr plak..lasagna pun papa da mkn abis...x kan nk simpan untuk baby,ntah bila la baby nk mkn..if nk tngok video papa masak harini,nnt jmpa insyaallah papa tunjuk k..senang2 papa masak live trus..hehe..
urmmm..papa rindu awak sngt2..walaupun kita x pernah jmpa,but papa asyik rindukan awk..papa dah x mencari sbb papa yakin dengan cinta papa..satu hari kita akan jumpa jgak..awk pun x bg sy buang masa cari awk kan?sbb awk da jnji nk jmpa papa so knapa mesti mencari..rite..tp kadang2 cuti papa pusing2 jgak taman tu..harap2 terserempak dngn org yg papa syg..
harap awk cepat2 sembuh...sihat balik mcm dulu..walaupun x sepenuhnya,papa harap awk dpt bertahan untuk beberapa tahun lagi,just untuk papa jaga awk..perkenalan papa dngn awk bukan niat untuk berkawan je..papa kalau boleh nk hubungan kita smpai ke jinjing pelamin..mmng papa nk jaga awk...papa always doakan kesihatan awk..take care..
(luv...papa)"


kalau la ak boleh bercakap dengan dia..ini la yg mungkin ak akan smpaikan...memang ak x dpt nafikan,ak rindu sngt dekat dia..dah lebih 10bulan kami kenal,but belum pernah bersua..bg org lain x la lama sngt 10 bulan,bukan 10 tahun...tp dengan cara kami kenal agak laen skit,thatz y terasa agak lama..apa yg mampu ak buat sekarang hanya trus berdoa untuk kesihatan dia...skng ni susah untuk dia slalu on9...dia kerap sakit2 kepala..harap dia bleh truskan operation tu..untuk kebaikan dia jgak..dari dia trus terseksa dengan sakit2 dia tu..so,tu je yg ak mampu buat..apa2 pun,selamat hari lahir awk..^^..papa akn simpan semua hadiah2 ni untuk awk..


SELAMAT HARI LAHIR SITI NUR UMAIRAH
CINTAKU X KAN LUPUT DITELAN ZAMAN

Saturday, December 10, 2011

'ISTERIKU' Dah Sampai

'kenderaan anda telah dihantar.sila tuntut kenderaan anda sebelum jam 5.30 petang di pos laju Kuala Terengganu..sebarang pertanyaan sila dail nombor ..........'

yeahh...da smpai GTR ku....^^..lepas dekat seminggu lebih masuk 10 hari da tunggu x sampai2 jgak..than petang 8 haribulan tu,hari khamis..baru la dapat msj dari org pos laju..

but kecewa dengan servis pos laju ni.nk komplain skit kt sini....x de org baca so x de la yg terasa kan..gpun x kenal pun mana2 org pos laju ni...
kecekapan diorang buat kerja..hurhh..hampeh.!!..tmbah2 org belah terengganu ni,lembab buat kerja..dah la cara cakap mcm mintak satu kali tumbuk je..geram ak..lepas tu pasal hntr motor ni,ckp paling lewat seminggu..PALING LEWAT...so,laaaagi lewat dari paling lewat tu,10 hari la kan..=,=....

tu pasal lewat..skng pasal keadaan motor...smpai2 je motor,pg tngok..aduss...rasa mcm nk teqiak pun ada...calar sana sini,stiker abis koyak...adess..tawu la ak x balut motor tu,tp x pyh la kot smpai nk bg motor ak tu calar2..bukan clar je,koyak abis stiker yg mahal2 tu..nk kena buat balik la lepas ni...tp x pe larh,ada jgak alasan nk spray lain...n 'dia' nk warna purple..akn ak tunaikan hasrat 'dia'..^_^

ni gmbar keadaan motor lepas smpai dekat pos laju KT..