Thursday, March 31, 2011

NANDOS...

"hello...hello..,testing"...
lagu ini ku persembahkan untuk si dia..
dengarkan larh...
....
.....
....


..
.
.
.
..
da abis dah..
hahahhaha.....

saja memain...ok2,entry arini psl duit jgak..
tp pasal abiskan duit..
(mentang2 baru dpt gaji)

so,bnda pertama yg mus dah buat..MAKANN!!!...
pkul 3,mus pegi sunway...dah mcm destinasi harian ja sunway nih...
org yg jaga helmet tu pun da tawu locker mana nk letak helmet mus yg gila besar gedabak nih...
tup...tap...tup..tap..(bunyi tapak kasut)
mus pun melangkah msuk ke sunway dngn rambut serabut(helmet punya pasal)
trus g toilet...betulkan rmbut..
style rmbut harini,skema mema rapat..hahaha(rmbut da pnjang)

tunggu je kt lif...n budak kecik tu datang..
jalan..jalan..jalan..main lif..
smpai tempat mkn,x taw nk p mkn kt mana..
duit tngah bnyak,so ajak mkn tmpat plek2..last2 pilih nandos...
...nk msuk tu pun dok gelak2,tragak2 nk msuk ke x..tp msuk jgak.
pstu order larh..(nk order apa pun x taw)
amik la 1/4 chicken with rice n chicken strip with rice(sama ja pun dua2)
than sparkling epal apa ntah,n latte panas..(nk order ice coklat,tp ckp coklat abis...pastu mintak mocha iceblend,ckp mesin rosak..mcm2 betul)..
..
dah la kita ni x taw apa2.bleh dia tnya nk flavor apa...skali amik extra hot peri-peri(ntah bnda apa la mus amik)
n si budak tu pun nk yg sama..dia mls nk pilih dah...
..
......
ni yg mai scene lawak...
"abg..pedas...."

haha......amik mu wahai adeqku...
mmng pelik ar rasa dia...x sedap sngt..
tp dah beli,kita mkn je larh...haha
..
abis mkn suma dah..jalan2 la kuar..
ketepap!!..(paket gula jatuh)
aduuhhh.malu......kantoi ngan adeq yg mus amik gula nandos tu bwk balik...
pastu jalan gelak2..
than kami p pizza plak(mcm jalan2 cari mkn ja)...
adeq nk tapau pizza untuk mak uda dia kt GSC...
dok la kt tepi tu..pstu ada la kak pizza nih bwk mai aiq..
(kalau taw mcm ni,hari2 p dok depan tu,dpt aiq free..haha)
...
pastu adeq crita pasai sorang mamat nih..budak pizza jgak..
ckp comel larh,slalu dok depan kedai pizza tu...
"harh,tu larh..comel kan abg,putih"..
aikk..?mcm kenal ja mamat nih...
...
mmng kenal pun..tp wat diam da larh..
...than pizza siap,kak tu bg la pizza lam kotak...than mus bg la cawan tu balik...depa suma gelak..
heran2..bg balik la,x kan nk bwk balik..kan kan..
...

than antr adeq nek GSC..pstu mus balik larh..
..
ok,abis part makan...
second part,mus g kedai motor...bli side mirror baru...ala2 klasik punya side mirror..
nk kata elok,ntah la,x elok pun,ntah la..
tp dah bli n da pasang dah..biar je larh..
jnji ada fungsi side mirror..
so,da abis sratus...tinggl lagi 2 ratus ja.....
hahah..boros sungguh..
thankz adeq,teman mkn benda pelik2..smpai dia x lalu mkn..kalau taw,p mkn sushi lagi best..
lain hari plak...
:p
(nandos mmng x sedap langsung...gila bapak mahal..kedai je lawa...pastu org yg amik order tu ckp mcm org apa g..punya laju..1 apa x paham...mcm x ikhlas ja amik order..so,sapa2 yg ada duit bnyak tu,x pyh la abiskan duit kt kedai nih.membazir ja..baik g pizza hut,blnja mkn ramai2...lagi bagus..ramai dpt makn..huhu..ini citarasa sy,sy ckp nandos X SEDAPP!!)






No comments:

Post a Comment