Sunday, September 18, 2011

Penantian Diteruskan...

da hampir beberapa bulan dekat Universiti Malaysia Terengganu(UMT)..n mcm2 hal jadi dekat sini...dengan perangai orang yg macam2..fuhh..sem ni da bnyak event mus join,mcm AnnualDinner untuk kelab REVOF,ihya Ramadhan,Sambutan Merdeka, n baru ni Malam Revof...lepas ni maybe join untuk Pesta Konvo n pertandingan memancing plak..hoho..
..
1 lagi,mus join kelab menari..haha,senam tari,kira ala2 senam robik...bukan menari yg lembut2 tu..mmng enjoy gila arh,gelak2 je sbb mus 1st time menari n keras mcm kayu..hahaha..tp kata org,practice make perfect kan..^_^..pastu gila peluh mcm pegi jogging...hari2 menari mmng boleh kurus arh..so sapa2 yg nk kurangkan berat badan,jom la masuk senam tari..^_^
..
Final exm da nk dekat,n tu mksudnya da nk dekat cuti..huhuuu..tunggu mus ye hari cuti..aahakk..
..
tentang Penantian Diteruskan...yupz...
mus still teruskan hobi yg mus suka buat..menunggu seseorang...n dah pasti org tu Siti Nur Umairah..makin menunggu ,makin bertambah rindu..pelik kan..kami x pernah jumpa,just baru2 ni dpt call n brckp dngn dia..suara dia cute sngt..mcm nk dngr je dia membebel if boleh(tp dia x bnyak ckp sngt)..tp perasaan rindu tu boleh ada antara kami..
kalau dpt jumpa nnt,x taw la brapa bnyak rindunya nnt..hehe...hanya antara kami yg tawu..kan baby kan.=p
..

"Baby,Papa akan terus tunggu baby walau lama mana pun sbb papa nk hidup dngn baby sepanjang hidup papa ,insyaallah"

No comments:

Post a Comment