Friday, August 26, 2011

HOBiku SELAMANYA

3.07minit pagi....
satu badan x stabil..terketar2 tangan n badan aku...hujan dari malam sampai ke pagi..
bertambah ketar2 dengan luahan hati org yg aku syg...dia tiba2 hilang n inbox aku satu pesanan..
n yang pasti bukan berita yg gembira,yang akan mngukir senyuman dekat muka aku sepanjang perjalan balik ke Kulim..Siti Nur Umairah...npe mesti awk buat keputusan mcm nih...
pagi ni mmng x dpt nk tulis pnjang,kepala ak just pk 1 bnda je..'kenapa mesti mcm ni?'...
dia nk ak happy,sbb tu keputusn mcm ni diambil...harap dia tawu,kputusan yg dia buat tu,mmng x akan hppykan ak langsung...myb lepas ni,tiada lagi senyuman yg dpt ak ukirkan..even sblom ni pun suma tu just pksaan,supaya ak x dianggap sombong...tp lepas ni,yupz..no more hppy face on me....x kan ada...biar ape org ckp,diorang x tawu hati ak mcm mana skng ni...awk..sy minta maaf,sy x dpt trima keputusan yg awk buat..sy ttp akan syg awk...n sy akn ttp tunggu awk..

Menanti Siti Nur Umairah tetap menjadi hobiku selamanya...

No comments:

Post a Comment