Wednesday, April 20, 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

sound check..sound check...
1...2..3...testing...testing
...ehem..ehem..

AAaakkkuuuu masssuuukkkkkkk coonnteessttttt...!!!!
["hoi..!!!diam larh,org nk tidoq nih"(jiran sebelah rumah da sound dah)]
..
..
wahahah..betapa xcited n bersemangatnya diri ini untuk mmberitahu kalian semua,x kira dimana kalian berada..di atas bumbung(lari dari mak,dok on9 24 jam,bil naik),
dalam toilet(x bleh brpisah jauh dari lppy,bawak bersama),
or kt cyber cafe(terlebih kaya,abiskan duit kt situ)..
.mus masuk contest lagi hoiiii.!!!..
thanks to ika comot jgak...(dia paksa 'like' dia punya mata yg 'cikedebab' tu.eh...kebabom!!
..
ni contest ke-2 lepas contest yg 1st(pasai mata jgak)...





(syarat2 yg ditulis oleh cik farzana,,,sory2,mus copy je..hohoho..x pa kot...)
  1. Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang aku nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow aku balik pon takpa.
  2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
  3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
  4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.
  5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
  6. Tag kepada 3 rakan blogger korang.
  7. Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
  8. Gambar2 tu akan aku akan upload kat page yang aku suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
  9. Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti aku update pasal hadiah rahsia tu.
  10. Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.

dia punya terma dan syarat punyalah panjang..(x baca prabih pun)
sapa2 nk join,just click je butang 'CLICK HERE' kt atas banner kt atas tu...yg ada mata bersinar bak kaca terhempas ke lantai,pecah..kebabom!!..

hahahaha..
ok ,ni gmbar yg mus taruk...ni ja yg ada mata(aik??yg lain x dak ka??)


tu je larh.....bukan suka sngt bebel panjang...rugi ruang ja..
cik farzana pilih la gambar mana yg ada mata 'kebabom!!'(ada 1 pun pilih jgak,hoho,kejam..kejam)


nk tag sapa ntah..kenalan bukan ramai pun..
(org sama x pa kot)..

^__________^


No comments:

Post a Comment